Trendzy Kart

boAt Airdopes 441 TWS Ear-Buds with IWP Technology Customer Queries

Here are top queries from Amazon which customer asks from before buying boat earpodes, hope this may help you while doing your purchase…Happy Reading…!
Ques 1. Can I attend and answer calls ?

Ans 1. When you attend calls there is a latency of 10 to 15 seconds till a clear sound heard. And also feel a echo for whom you called

Ques 2. Why it is showing 2999 when banner is showing 2499 and it was launched in 2499 rupees?

Ans 2. It’s depends on offer given by Amazon.

Ques 3. Does product is returnable or not 

Ans 3. Yes returnable Product

Ques 4. Is it compatible with IOS?

Ans 4. Yes

Ques 5. Why does a box has ipx 7 and 5 hours of playback written on it? Has the brand upgraded and improvised this model?

Ans 5. I don’t know about the previous model but this model is having 5-6 hours playback

Ques 6. Is using Bluetooth earphones or buds, causing headache kind of feeling?

Ans 6. No

Ques 7. Iphone full use

Ans 7. shouldn’t be a problem as this is just a Bluetooth device. Requires frequent charging, Difficulty observed using siri, Ear flaps hard resulting pain, Recommended for short time use

Ques 8. Does it work with hp laptop

Ans 8. Yes, using it with a hp laptop

Ques 9. If not a budget problem which one should I go for boat 441 or jbl c100

Ans 9. Though I have boat 441 but, you can go for jbl since budget is not your problem

Ques 10. Playback time? can we use single earbud?

Ans 10. I didn’t used it from long time, but it gives approx 3-4 hours and case vl change further. No bother about charging and u can use single earbud too.